Sähköpuoli

Toisena pääpalvelunamme teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluiden lisäksi on kiinteistösähköasennukset ja eritoten valaistusjärjestelmien asennukset. Nykyään valtaosa toimittamistamme valaistusjärjestelmistä toteutetaan LED-valaisimilla.
Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien LED-lamppujen ja -valaisinten maahantuojien ja valmistajien kanssa.
Palveluihimme kuuluu:

  • Kohdekartoitukset - Kartoitus sisältää energiasäästölaskelman sekä asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen asiakkaan toivomista palveluista. Kartoitus on ilmainen.
  • Valaistusjärjestelmien suunnittelu - Tarvittaessa voimme tuottaa suunnitelmista CADS-kuvat
  • Lamppujen ja valaisinten toimitus - Toimitamme vain laadukkaita ja pitkillä takuu-ajoilla varustettuja lamppuja ja valaisimia
  • Olemme myös Sanpek-LED tuotteiden jälleenmyyjä ja asennusliike.Lisätietoa www.sanpek.fi
  • Asennus- ja käyttöönotto - Asennukseen sisältyy myös vanhojen valonlähteiden kierrätys ja toimenpiteiden mahdollisesti vaatimat viranomaisten edellyttämät käyttöönotto- ym. tarkistukset pöytäkirjoineen.
  • Toimitamme myös valaisinohjaukseen väylä- ja logiikkajärjestelmät räätälöityine käyttöliitymineen ja valvomo-ohjelmistoineen.

Roolimme projekteissa vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan lamppujen myynnistä ja/tai vaihtamisesta avaimet käteen- valaistusjärjestelmän toimittamiseen.

Olemme asentaneet lukuisia LED-valojärjestelmiä liike- ja teollisuuskiinteistöihin, kerrostaloyhtiöihin, parkkihalleihin ja kauppakeskuksiin. Keskimääräinen takaisinmaksuaika järjestelmillä on alle 3 vuotta.

2019-02/thumb-led-putket-jalkalistassa
2019-02/ledkaaret2
2019-02/led-valonheittimet
2019-02/led-valonheittimet2